made with love

donderdag 25 april 2013

rimpeljurk

Vandaag eindelijk weer eens genaaid.
Hannah wilde zo graag een rimpeljurk, dus daar ben ik vanmiddag aan begonnen.
Het was eigenlijk in een goed uurtje gepiept, dus ik heb nu ook nog een rode lap liggen.


Met Boaz gaat het nu gelukkig heel goed. Hij heeft na eerst 2 goede weken, 4 weken heel veel gehuild. We zijn nu bij een ostheopaat geweest en dat heeft enorm geholpen. Dus nu genieten we dubbel. Hij lacht ook al zo lief, en begint al een beetje geluidjes te maken. Heerlijk zo'n lief klein mannetje in huisgroetjes Andrea
.

4 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat het nu beter gaat met Boaz! Leuk hé, als ze geluidjes gaan maken en gaan lachen. Hier ook zo'n gezellig kleintje, maar Boaz is geloof ik wat tengerder dan ons bolletje :-) Leuk jurkje is het trouwens, 'k heb vandaag ook juist weer eens stofjes gekocht, nu nog tijd vinden om achter de naaimachine te kruipen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke jurk heb je gemaakt en de dochter is weer blij :)
  Wat een lief klein ventje. Het is toch altijd weer een intensieve periode dat eerste half jaar. Gelukkig is het huilen wat minder geworden. Geniet er maar van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi mannetje zeg, heerlijk hé zo'n babylijfje! Lekker dat je de tijd weer hebt kunnen vinden om te naaien, ik heb er ook weer zin in. Maar de tijd is nog lastig met de voedingen en de rest erbij, daar weet jij alles van ;-). Gelukkig is het huilen van Boaz minder, dat is zo zielig en kost ook zoveel energie! Inderdaad nu dubbel genieten als het weer goed gaat!
  Mooie jurk is het ook geworden, ze lijkt aardig lang zo. Hoe oud is ze eigenlijk?

  Groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat voeden komt echt vaak terug. Zeker als je zelf geeft. Ik zit nu op 3,5 uur tussen de voedingen. Zo'n half uurtje extra kun je wel heel goed merken.
   Hannah groeit idd hard. Ze hoopt volgende maand 9 te worden.
   groetjes Andrea

   Verwijderen