made with love

vrijdag 13 november 2015

Opruiming

Vandaag was ik aan het opruimen op zolder. Daar lagen nog verschillende patronen die niet meer gaan passen voor m'n dochter. Ook een lap fuchia roze jogging stof, die ik niet meer ga gebruiken. ( 1 mtr) Wie kan ik er blij mee maken? Ik hoef er niks voor te hebben, alleen de verzendkosten zal ik rekenen. Als er meerdere liefhebbers zijn zal ik loten.


Groetjes Andrea

4 opmerkingen:

 1. Hoi Andrea, zaterdag had ik hier een reactie geschreven dat ik eventueel wel interesse heb in de patroontjes, als je ze nog hebt. Maar ik zit de reactie niet meer, dus vandaar nog een keer. Misschien dat je h'm wel binnen hebt gekregen, dan is het dubbel... Ik hoor het wel! Groetjes Tineke (Onder de knotwilg)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Tineke, ik had je eerdere bericht wel gehad, maar twijfelde of ik de patronen nog had bewaard of naar de kringloop had gebracht. Dus dacht ik ga eerst even zoeken. Maar ik heb ze helaas niet meer. Jammer, anders had ik ze graag aan jou gegeven!
  Groetjes Andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Tineke, ik had je eerdere bericht wel gehad, maar twijfelde of ik de patronen nog had bewaard of naar de kringloop had gebracht. Dus dacht ik ga eerst even zoeken. Maar ik heb ze helaas niet meer. Jammer, anders had ik ze graag aan jou gegeven!
  Groetjes Andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Andrea, Bedankt voor je berichtje! Helaas, had ik je blogberichtje maar eerder moeten lezen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen